Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, shprehet se ka ditë që opozita thotë se kostoja e Unazës së Tiranës është 20 milionë euro për kilometër, por, sipas saj, është edhe më shumë.

“Kemi disa ditë që diskutojmë për koston e Unazës së Tiranës dhe faktit që kosto për kilometër është 20 milionë euro. Në fakt, të gjitha tenderat publikë japin vlerën e tenderit pa TVSH, që do të thotë se kosto është në të vërtetë 48 milionë euro dhe 24 milionë euro për kilometër”, shkruan Tabaku në Facebook.

Top Channel