Pothuajse të gjitha gazetat në Beograd kanë në pasqyruar në numrin e sotëm mbledhjen e djeshme të dy qeverive shqiptare.

Gazeta “Alo” ka shkruar rreth bashkimit të Kosovës dhe Shqipërisë. “Shqiptarët në 2025 bëhen një shtet”, shkruan kjo media.

Ndërsa gazeta “Novosti” shkruan se “Nuk ka asnjë bazë për Shqipërinë e Madhe”.

Top Channel