Sot mbahet mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Shqipërisë. Mbledhja do të zhvillohet në Pejë.

Ceremonia shtetërore e mirëseardhjes do të nisë në orën 10:15.

Në mesditë do të nënshkruhen marrëveshjet e arritura, kurse pas gjysmë ore do të ketë një konferencë të përbashkët të të dy palëve.

Me pas, në orën 13:00 do të vijohet me fotografinë e përbashkët të të dy kabineteve.

Pjesë e programit është edhe shfaqja e trashëgimisë së dy shteteve.

Top Channel