Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi, tha në Open në Top Channel se “kryeministri dhe policia provokoi me civilë nga turma” duke hedhur shashka.

“Kryeministri provokoi hapur banorët, qytetarët dhe Policinë e Shtetit. Vazhdon të provokojë ende policët hallexhi. Sot policia provokoi me civilë nga turma. Duhet hetuar mirë se kush ishin personat që hodhën shashka kundër policisë”, deklaroi Kryemadhi.

“Jam e bindur se brenda grupimit ka pasur provokatorë. Për të gjetur se kush e ka hedhur atë shashkën, është shumë e lehtë, pasi policia i xhiron këto protesta”, shtoi kreu i LSI-së.

Top Channel