Ish kryeministri Sali Berisha, në Facebook denoncoi show-n e shpifur të shefit të qeverisë.

Denoncohet show i shpifur i Kallam Deshtakut me sojin e tij të inkriminuar, shkruan Berisha duke përcjellë dhe mesazhin e atij që e cilëson qytetar dixhital.

“Zoti Berisha, ajo me mbiemër Tomori që doli live tek Rama tani për bashkëqeverisjen me qytetarët, është anëtare si fis i PS-së. Burri i saj është anëtar i grupeve kriminale të 97-ës, Tan Tomori. Doli për show kot se ata janë të PS, prandaj i ka ndihmuar Rama”, shkruan ish kryeministri në Facebook.

Denoncohet show i shpifur i Kallam Deshtakut me sojin e tij te inkriminuar!Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital….

Posted by Sali Berisha on Wednesday, November 21, 2018

Top Channel