Krahas Shqipërisë, i gjithë Ballkani është nën darën e motit të keq.

Disa pjesë të Kroacisë e Bosnje Herzegovinës janë mbuluar nga dëbora, ndërsa në Malin e Zi u shpall alarm i kuq po për shkak të borës.

Në territorin kroat u ndalua qarkullimi për kamionët me rimorkio në brendësi të Dalmacisë, Rijekës, Istrës e anasjelltas.

Edhe Serbia është goditur nga moti keq me shira të rrëmbyer dhe erëra të forta.

Top Channel