Kryeministri Rama ka zgjedhur të ndaje një video me punimet nga qendra historike e qytetit të Vlorës, ku është edhe deputet.

Sipas videos që ka postuar Rama ne faqen e tij në FB, po bëhen punime për rilindjen e pjesës historike të qytetit.

“MIRËMËNGJES, dhe me këto pamje nga puna në kantierin për rilindjen e qendrës historike të Vlorës, ju uroj një javë të mbarë”, – shkruan Rama.

MIRËMËNGJES ?dhe me këto pamje nga puna në kantierin për rilindjen e qendrës historike të Vlorës, ju uroj një javë të mbarë ?

Posted by Edi Rama on Sunday, November 18, 2018

Top Channel