Të duket vetja i rëndësishëm apo i “paprekshëm”, që parkon duke mos respektuar sinjalistikën rrugore?

Të jeni të qartë dhe të ndërgjegjshëm se mjafton një denoncim në aplikacionin “Komisariati Dixhital” dhe Policia e Shtetit është aty për të ndëshkuar shkelësit!

Ky është mesazhi i Policisë së Tiranës në Facebook për ata që parkojnë në vende të gabuara dhe duke u bërë thirrje qytetarëve që të tregohen të kujdesshëm.

 

FOTO GALERI
1/3

Top Channel