Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri, njoftoi se OST nënshkroi kontratën për fillimin e punimeve të Lotitë të  parë për nënstacionet, në kuadër të projektit,  “Linja ajrore 220 kV me dy qarqe Tirana2- Rrashbull dhe unaza 110 kV e Tiranës”.

Ministri shkroi në rrjetet sociale se me përfundimin e projekteve do të sigurohet furnizim i sigurtë e cilësor në zonën Tiranë-Durrës, të cilat përbëjnë mbi 45% të konsumit të përgjithshëm të energjisë në Shqipëri.

Top Channel