Artan Hoxha, gazetari investigativë, para disa muajsh arriti të realizojë një intervistë ekskluzive me Safet Bajri, njëri prej prestarëve të grupit Bajri konsideruar si personi më i kërkuar i policisë Belge.

Hoxha shpjegon dhe rrëfen peripecitë që i’u deshën për të realizuar intervistën me Safet Bajri.

“Mu desh që së pari ta identifikoj se ku ndodhet, në çfarë zone ndodhet dhe së dyti të kërkoj kontakt, ta marr në intervistë në një ambient dhe në një situatë ku ai nuk rrezikonte arrestimin nga policia. Kam shkuar në Shkodër, kam ndërruar 3 makina për të shkuar, dhe kur kam mbaruar intervistën nuk jam kthyer në Tiranë, ika në Mal të Zi, u ktheva pas 3 ditësh në Tiranë.”, – tha Artan Hoxha.

Top Channel