Lajmi i fundit
GJKKO pranon kërkesën SPAK për thirrjen e 71 dëshmitarëve për çështjen Gërdeci
GJKKO rrëzon kërkesën e Fatmir Mediut për thirrjen e personaliteteve të huaja si dëshmitarë për çështjen Gërdeci
Dosja "Gërdeci", GJKKO pranon të thirren si dëshmitarë Shkelzen Berisha dhe Aldo Bumçi

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) konfirmoi në detyrë Sokol Stojanin, prokuror pranë Prokurorisë së Përgjithshme.

Kontrolli i pasurisë, ai i figurës dhe i aftësive profesionale nuk identifikuan asnjë problem për prokurorin.

Stojani kishte bërë deklarim të saktë, kishte mjaftueshmëri financiare për pasurinë e vet, nuk gjendej në kushtet e konfliktit të interesave, nuk ka bërë fshehje të pasurisë dhe nuk ka bërë deklarim të rremë.

Sa i përket pastërtisë së figurës, u shpall “i përshtatshëm” për vijimin e detyrës.

Top Channel