Rama urdhëron nxjerrjen e studentes protestuese jashtë – VIDEO

22/10/2018 18:43

Studenteve ekselentë të cilët kanë zgjedhur degën e mësuesisë, kryeministri Edi Rama preferoi tua jepte vetë, lajmin e mirë: Përjashtim nga tarifa e studimit dhe mbështetje financiare nga shteti në vlerën e 1 mijë dollarëve. Por, jo të gjithë e pritën me entuziazëm lajmërimin e kryeministrit, mes ekselentëve u dëgjua edhe zëri i një vajze, e cila kishte shkuar në takim për të shprehur kritikat e saj për reformën ne arsim.

Top Channel