Lajmi i fundit
Aksident i rëndë në Kroaci, mes të aksidentuarve dhe shqiptarë
Një përplasje ka ndodhur mes një automjeti Volkswagen Caddy, i drejtuar nga një 22-vjeçar shqiptar, me status të përkohshëm në Kroaci, dhe një kamioni MAN i drejtuar nga një shofer boshnjak

Muajin e ardhshëm nis gara për 41 shefat e shërbimeve në Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza në Tiranë. Ish-ministri demokrat i Shëndetësisë Tritan Shehu thotë se kriteret e vendosura për përzgjedhjen e tyre janë klienteliste.

Top Channel