Prokurori në Prokurorinë e Përgjithshme, Adnan Xholi ka kaluar Vetting-un.

Sipas Komisionit të Pavaruar të Kualifikimit, Adnan Xholi ka bërë deklarim të saktë të pasurisë dhe nuk ka fshehje.

Adnand Xholi ka konfiskuar sipas ligjit antimafia pronat e Aldo Bares. Xholi është gjithashtu prokurori që hetoi vite më parë për grup kriminal dhe trafik droge Emiliano Shullazin dhe kërkoi 18 vite burg për të.

Top Channel