Hudhra, një eliksir i vërtetë për shëndetin e mirë të trupit tonë.

Antireumatike, na mbron nga ulcerat dhe arterioskleroza, ajo është një ndihmë e vlefshme në luftën kundër akumulimit të triglicerideve dhe largon lodhjen.

Më poshtë do t`ju rendisim 4 arsye të mira për të mos e eliminuar atë nga dieta jonë e përditshme dhe bëni durim, me një mente era e gojës do të largohet.

FOTO GALERI
1/4
1- Është shumë e mirë: kush do ta mendonte së hudhra është në të vërtetë një ilaç i shkëlqyeshëm? Në fakt, në sajë të garlicinës, e cila ka fuqi antibiotike, allicin dhe vitamina A, B, C, hudhra aktivizon metabolizmin dhe mund të ndihmojnë në parandalimin e kancerit të shkaktuar nga nitrosamines, substancat e pranishme në florën e zorrëve. Kjo bimë aromatike, e cila lulëzon me një lule të bukur të bardhë ose vjollcë, ndihmon në detoksifikimin e trupit, duke pastruar traktin e tretjes dhe zorrën.

Top Channel