Ambasada amerikane ka nxjerrë udhëzimin për Lotarinë për të gjithë të interesuarit për të aplikuar.

Ora 18:00 e të mërkurës shënoi edhe fillimin e aplikimeve për lotarinë amerikanë. Edhe pse shqiptarët kanë mbi një muaj kohë për të aplikuar, përsëri interesi nuk mungon në ditën e parë. Aplikimet do të mbyllen më 6 nëntor, ora 18:00.

  Nisi lotaria amerikane! Shqiptarët aplikojnë që në ditën e parë për të prekur ëndrrën

Ambasada vë theksin tek leximi i udhëzimeve për këtë aplikim. “Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit. Lexo me kujdes rregullat përpara se te aplikosh https://bit.ly/2l7myjg ”, shkruan Ambasada Amerikane në Tiranë.

Top Channel