Rama në Twitter: Të pabesueshme shfaqjet e kukullave opozitare në mbrojtje të klasave kolektive

17/09/2018 18:01

Kryeministri Edi Rama i cilësoi në Twitter si “të pabesueshme” ato që i quajti “shfaqjet e kukullave opozitare në mbrojtje të klasave kolektive”.

“Të pabesueshme shfaqjet e kukullave opozitare në mbrojtje të klasave kolektive, një kancer që kemi nisur ta operojmë me guxim pasi u zhvillua prej tyre deri në absurd, duke i zhytur fëmijët në terrin e paditurisë dhe analfabetizmit me dëftesë”, shkroi kreu i qeverisë në rrjetin social.

Top Channel