Partia Demokratike mblodhi grupin e saj parlamentar rreth orës 11:30 të ditës së hënë.

Mësohet se është diskutuar për organizimin e strukturave të PD-së përsa i përket aksionit opozitar.

Është vendosur që të ngrihen 4 grupe pune, që do mbështesin jenë shtyllat kryesore që janë: vetting-u i politikanëve, vijimi i reformës në drejtësi, por që të mos kapet nga kryeministri, reforma zgjedhore dhe ekonomia.

Top Channel