Njerëzit besimtarë janë një hap përpara në raport me të drejtën, dhe sidomos nga armata problematike e drejtësisë në këtë vend është shprehur myftiu i Tiranës Ylli Gurra, duke dhënë dhe mesazhin e tij për drejtësinë në ditën e Kurban Bajramit.

“Njerëzit besimtarë po pa bërë dallime janë një hap më përpara në raport me të drejtën, me djersën dhe respektimin e tjetrit sidomos nga armata shumë problematike e drejtësisë në këtë vend. Gjithsesi përmes jush uroj Kurban Bajramin. Ardhtë i bardhë me gjithë të mirat dhe me këtë çelikosjen e marrëdhënieve tona bashkëvllazërore fetare dhe kombëtare”, tha Gurra.

Top Channel