Xhenova/ Duan të rimarrin makinat në rrugën e bllokuar, reagimi i policit (VIDEO)

15/08/2018 10:39

Në tragjedi njerëzore ana humane e njerëzve që përballen me vendngjarjen është mjaft vlerësuese. Janë momente tensioni dhe dëshpërimi ku kushdo mund të humbë kontrollin por një polic në Genova ka reaguar më së miri ndaj njerëzve, në emër të mbrojtjes së jetës së tyre.

“Rini pas, merremi ne, nuk mund të rrezikoni jetën”, përsëriste herë pas here duke u premtuar të gjithëve se do të ishte policia ajo që do i merrte makinat e tyre, duke evituar çdo rrezik për qytetarët.

Top Channel