Bashkia e Tiranës vijon punën e saj për përmirësimin e rrjetit të ujit të pijshëm si dhe riparimin e defekteve në zona të ndryshme të kryeqytetit.

Kësaj here UKT, pas njoftimit të ardhur nga ana e banorëve të zonës, ka rregulluar rrjetin e furnizimit me ujë të pijshëm në rrugën “Jul Variboba” në Tiranë, duke e përfunduar atë në një kohë të shkurtër.

UKT bën me dije se punimet janë kryer në një kohë të shkurtër duke mos patur ndikim në furnizimin me ujë të pijshëm për banorët e kësaj zone

Top Channel