Në Kukës shtrenjtohen biletat, udhëtimi drejt Tiranës bëhet 500 lekë

04/08/2018 12:17

Çmimi i biletave të udhëtimit, me autobusët e linjës së transportit publik, Kukës- Tiranë dhe anasjelltas është rritur me 100 lekë të reja.

Udhëtarëve tashmë u duhet të paguajnë 500 lekë nga 400 që ishte deri në fund te korrikut. Rritja e çmimit te biletes nuk është pritur mirë nga qytetarët Kuksianë.

Sipas, Shoqërisë së Transportit të Udhëtarëve ndërqytetas në Kukës, shkak për rritjen e biletës është bere rritja e vazhdueshme e çmimit të naftës dhe konkurrenca e pandershme qe u bëjnë mjetet e palicensuara.

Top Channel