Kreu i Shtetit Ilir Meta i pyetur nga gazetarët për dekretimin e ligjit të ri për Teatrin tha se nuk do të ndikohet nga asnjë faktor jashtë përgjegjësive që ka presidenti.

“Dua t’iu siguroj që në çdo vendim nuk do të ndikohem nga asnjë faktor jashtë atyre përgjegjësive që ka presidenti në mbajtjen e qëndrimeve të tilla”, u përgjigj shkurt Meta.

Ndërkohë artistët vijojnë protestat e tyre kundër ndërtimit të Teatrit të ri, dhe opozita kundërshton fuqishëm ligjin e sapomiratuar në Parlament.

Top Channel