Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë Nertina Kosovën, gjyqtare në Apelin për Krimet e Rënda.

Pasuria e gjyqtares së Krimeve të Rënda janë të justifikuara dhe DSIK e raporton të përshtatshme.

Edhe komponenti i tretë i Vetting-ut, ai i aftësisë profesionale, është në rregull për gjyqtaren.

Top Channel