Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka nisur kontrollet për tregtimin e qumështit në rrugë.

Aksioni ka nisur nga Saranda, ku mëngjesin e të shtunës, në bashkëpunim me policinë bashkiake të qytetit janë sekuestruar 43 litra qumësht që shitej në rrugë dhe kushte jo të rregullta higjieno-sanitare.

AKU bën të ditur se ky aksion do të vijojë edhe në ditët e ardhshme dhe do të shtrihet në të gjithë vendin.

Top Channel