Roja Bregdetare ka arritur të shpëtojë 3 persona, të cilët ndodheshin në një peshkarexhë pranë Karaburunit.

Ministria e Mbrojtjes bën të ditur se peshkatorja “Aurora 1” kishte pësuar defekt dhe kërkoi ndihmë.

Roja Bregdetare shpëtoi dy pjesëtarët e ekuipazhit të peshkatores dhe një fëmijë.

Top Channel