Shemsi Prençi është shkarkuar nga drejtimi i Emergjencave Civile dhe mësohet se një ditë më parë ka bërë dorëzimet.

Në krye të Emergjencave Civile është vendosur ish-drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Haki Çako.

Haki Çako gati për 3 vite ishte në krye të Policisë së Shtetit, ndërsa tashmë merr postin e drejtorit të Emergjencave Civile.

Top Channel