Sot është radha e kryetares së Gjykatës së Apelit të Vlorës, Brikena Ukperaj (Lubonja) të dalë para trupës gjykuese në Komisionin e Pavarërur të Kualifikimit.

Trupa gjykuese përbëhet nga Xhensila Pine, Valbona Sanxhaktari dhe Etleda Çiftja. Vetë gjyqtarja merr pjesë ne seancë.

Ukperaj është edhe kandidate për në Këshillin e Emërimeve në Drejtësi.

Top Channel