Vijojnë kthjellimet dhe vranësirat kalimtare në Ultësirën Perëndimore, më të dukshme vranësirat në zonat lindore dhe qendrore, ku priten shira afatshkurtër.

Pasditja vijon me shira afatshkurtër në juglindje por shira të izoluar do të ketë në veri dhe pjesërisht në zonat qendrore.

Temperaturat e ajrit rriten lehtë në mëngjes, por mbeten konstante gjatë mesditës duke ruajtur maksimumin 32 gradë Celcius.

Top Channel