Sherri te Komisioni i Medias, Rama: PD-ja, parti e zbrazur mendërisht e politikisht

19/06/2018 14:51

Kryeministri Edi Rama reagoi në Twitter për debatin e ashpër që u zhvillua në Komisionin e Edukimit dhe Mjeteve të Informimit Publik.

Kreu i qeverisë shkroi: “Një parti e zbrazur mendërisht e politikisht(se shpirtërisht ka firuar me kohë),por e angazhuar fizikisht e ka kthyer debatin parlamentar në një teatër gjuhësh e gjymtyrësh të dhunshme! Pse mos u japim një leje ndërtimi tek SHQUPi për Kullën e Sporteve Trup me Trup?”.

Top Channel