Në urimin e tij për festën e Bajramit, ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu thotë se Shqipëria përballet me sfida të reja brenda dhe jashtë vendit.

“Udhëheqja juaj është e rëndësishme për komunitetet tuaja, por edhe për Shqipërinë, ndërsa përballet me sfida të reja brenda dhe jashtë vendit. Viti i ardhshëm ju sjelltë gëzim, begati dhe paqe!” Ambasadori Lu ne darkën e Iftarit, që shtroi javën e kaluar. Gëzuar Bajramin!”, uron Lu.

Top Channel