Rënia e papunësisë, Rama: Objektiv ambicioz, rritja e pagave të ulëta

12/06/2018 10:18

Për kryeministrin Rama dhe pse shifrat e papunësisë janë në një rënie rekord, sfida mbetet komplekse. Por në një status në Facebook, ai thotë se objektivi ambicioz është që pagat e ulëta të rriten gjithashtu.

“INSTAT nxori dje shifrën e re të papunësise dhe pa pasur as më të voglën vetëkënaqësi, sepse sfida mbetet e jashtëzakonshme e komplekse – duke filluar nga domosdoshmëria për ta ulur më tej papunësine, tek nevoja për të rritur mbrojtjen e punonjësve si edhe objektivi ambicioz që pagat e ulëta të rriten gjithashtu – qëndron sidoqoftë fakti i pamohueshëm që në drejtim të punësimit vazhdon vit pas viti një kthesë themelore drejt një të nesërmeje shumë më të mirë se sa e sotmja”, thotë Rama.

Top Channel