Sot në Ditën Ndërkombëtare të fëmijëve në Tiranë është zhvilluar feste dhe proteste.

Një paradë me nxënës të shkollave është zhvilluar në bulevardin kryesor ku në të njëjtën kohë përfaqësuesit e shumë organizatave për fëmijët protestuan për mënyrën se si fëmijët trajtohen dhe arsimohen.

Top Channel