Opozita në foltore, dhe maxhoranca voton të gjitha ligjet dhe largohet nga salla, pasi kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi deklaroi seancën të mbyllur.

Deputetët demokratë njëzëri i drejtohen kryeministrit Rama që largohet nga salla: “ik, ik, ik…”.

Top Channel