Ushqimet shiten në shesh. Tiranë e Kamëz, s’ka siguri ushqimore

30/05/2018 20:42

Pavarësisht asaj që trumbetohet me të madhe për sigurinë ushqimore dhe aksioneve kryesisht mediatike të institucioneve shtetërore që paguhen me taksat e qytetarëve për të siguruar cilësi të ushqimit që konsumojmë, në Tiranë shitet pa problem në trotuar.

Në kryem një vëzhgim rreth mesditës në tregun e Porcelanit, Kamzës dhe zonën e Freskut në kryeqytet, ku blemë qumësht gjizë e vezë fshati.

Produktet ekspozohen për orë të tëra në diell, tym makinash dhe pluhur rruge dhe gjithçka përkthehet në receta ilaçesh, shifra në rritje të të sëmurëve me kancer dhe pyetja e përhershme që nuk po merr përgjigje: Çfarë po hamë.

Top Channel