Protestojnë të larguarit nga puna, nuk i pret askush në zyrat e FSDKSH

29/05/2018 15:06

Disa punonjës të Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm Shëndetësor të cilët janë shkarkuar nga puna, kanë protestuar para FSDKSH pasi e konsiderojnë jo vetëm të padrejtë këtë vendim por dhe në mungesë të plotë të transparencës.

Vetëm në zyrën e FSDKSH në Tiranë janë shkarkuar 36 persona. Përveç vendimit zyrtar për largim nga puna ata nuk janë pritur nga drejtuesit e tyre për t’i dhënë shpjegim mbi arsyen e shkarkimit.

Më herët në një deklaratë për mediat FSDKSH ka deklaruar se disa struktura të saj ishin fryrë artificialisht me punonjës dhe nuk ishin eficent në punë. Disa funksione që kryenin këto struktura tanimë i kanë kaluar drejtorisë së Përgjithshme. Numri i të larguarve nga puna në total është 163.

Top Channel