Mëngjesi i Lutjeve, Meta: Shqiptarët kontribuojnë për një rajon bashkëpunues

26/05/2018 08:52

Në Tiranë ka nisur Mëngjesi i Lutjeve me përfaqësues nga e gjithë Europa.

Presidenti Ilir Meta tha se jemi të bekuar për frymën e bashkëjetesës mes besimeve fetare. “Lutemi për zgjidhjen e çështjes së emrit të Maqedonisë, lutemi për ecjen para të dialogut të Kosovës dhe Serbisë”, tha Meta.

Ai u shpreh se shqiptarët kontribuojnë për një rajon më bashkëpunues.

Top Channel