Basha, në rrugët e Tiranës, thirrje për pjesëmarrje në protestë

25/05/2018 18:12

Në ndryshim nga të gjitha protestat e tjera të mëparshme të opozitës, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha doli një ditë para protestës së të shtunës të takojë qytetarët në rrugët e Tiranës, duke i ftuar ata t’i bashkohen protestës.

Basha u ndal në lokale e në biznese të ndryshme duke takuar qytetarët dhe i ftoi ata në protesta. “Nesër në protestë”, i thotë Basha një qytetari. “Jo vetëm, merr dhe shokët”, i thotë ai.

Basha u shoqërua edhe nga deputetë të tjerë demokratë.

Top Channel