Dyshimet e hetuesve: Grabitja në Durrës, veprim i një grupi të strukturuar kriminal

24/05/2018 12:36

Prokuroria ka dyshime se bëhet fjalë për veprim të një grup të strukturuar kriminal për ngjarjen në organin e akuzës në Durrës.

“Lidhur me rastin është regjistruar procedimi penal per nenet 293/c/2 dhe 313/a dhe 333/a dhe 334 i Kodit Penal”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë së përgjithshme. Gazetarja e Top Channel Anila Hoxha i është referuar neneve të Kodit Penal, dhe sipas tyre bëhet fjalë për vepër penale nga organizata kriminale apo grup i strukturuar kriminal.

Gjithashtu, referuar regjistrimit të këtij procedimi, konkretisht neni 293/c/2 bëhet fjalë për ndërhyrje në sistemin kompjuterik të organeve shtetërore, dhe neni 313/a për zhdukje të fashikujve hetimorë.

Ndërkohë që hetimet vijojnë dhe për rastin e mëparshëm ku po në Durrës u grabit posta e këtij institucioni.

Top Channel