Grupi parlamentar i Partisë Demokratike dhe aleatët janë mbledhur në selinë blu, pasi janë larguar nga salla e Kuvendit.

Diskutimet pritet të fokusohen në qëndrimin e opozitës pas deklaratave në Kuvend, ku kreu i PD-së, Lulzim Basha tha se sot do të jepen fakte të reja për Fatmir Xhafën, kur ka qenë kreu i komisionit të reformës në drejtësi.

Gjithashtu mësohet se po diskutojnë për ndërtimin e aksionit në bazë vazhdimin e denoncimeve dhe protestave.

Top Channel