Banorët e fshatit Bërzhitë denoncojnë masakrën e pyjeve që po ndodh në buzë të autostradës Tirane–Elbasan.

Në “Ti Raporton”, në Top Channel banorët kanë dërguar pamje të masivëve me dru të prerë.

Ata kërkojnë ndërhyrjen e autoriteteve pasi sipas tyre prerja bëhet pa leje dhe rrezikon shpyllëzimin e kësja ane të rrugës.

Top Channel