Procesi i llogaridhënies, grupi i PS: Ministrat jo vetëm në qarqet që janë drejtues politikë

07/05/2018 11:19

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë vetëm në mbledhjen paraprake me ministrat dhe kryesinë e grupit parlamentar të partisë Socialiste, ndërkohë që në të dy mbledhjet u diskutua formati i procesit të llogaridhënies.

Porosia e kryetarit Rama është që ministrat të shpërndahen në të gjitha qarqet e vendit, jo vetëm në ato që janë drejtues politike, në procesin e llogaridhënies që përfundon më 30 qershor.

Madje, ministrat në këto mbledhje duhet të shoqërohen nga këshilltarët, kryetarë bashkie, drejtues rajonal të institucioneve e deputetë.

Top Channel