Punonjësit e guroreve në protestë: Të nisë puna, fituam gjyqin ndaj ministrisë

30/04/2018 11:26
Foto arkiv

Drejtuesit e firmave të nxjerrjes dhe përpunimit të gurit dekorativ, dhe punëtorët kanë protestuar sot përpara prefektit të qarkut në Berat.

Ata janë pezulluar prej dhjetori t të vitit të kaluar për të punuar, por ndërkohë drejtuesit e firmave thonë se kanë hapur proces gjyqësor dhe kanë fituar ndaj Ministrisë së Mjedisit, por ende nuk lejohen të punojnë.

Protestuesit u mbështetën dhe nga deputetë të PD-së në këtë qark.

Top Channel