Mos pyet shtatë a tetë, po bëj siç di vetë. Këshillat merri më pas

30/04/2018 10:24

Prindërit, miqtë, motrat e vëllezërit, sa herë ju ndodh të ndiqni idetë e të tjerëve, duke mbytur mendimet tona?

Është një mekanizëm i lehtë për tu asimiluar, sidomos për personat e pasigurt. Kështu ndodh e më pas besimi në vete ka mjaft pikëpyetje duke kërkuar përgjigje përreth për dyshimet dhe pasiguritë tona.

problemi është se këto konfirmime nuk vijnë, dhe përfundoni në dyshime ndaj kapaciteteve tuaja për të marrë një vendim e për të mos ndjekur gjykimin e të tjerëve. Ja pse duhet të mësojmë të dëgjojmë zërin tonë të brendshëm. Ndiqni galerinë!

FOTO GALERI
1/7
Përgjegjësitë Jeta është e juaja dhe po kështu dhe përgjegjësia për çfarë ndodh. Çdokush e di vetë se cila është më e mira për veten në një situatë. Për këtë arsye, pranoni këshillat por gjithmonë me vetëdije nga njerëz që i kanë jetuar apo kanë nevoja të ndryshme nga tuajat.

Top Channel