Në një nga vendet turistike më të bukura në vend me liqenin më të madh në Ballkan që është zona e Liqenit të Shkodrës ku konstatohen ndotje në nivele alarmante.

Disa ditë më parë u ndërmorën aksione masive në Shkodër për pastrimin e zonave turistike në liqene,lumenj e det, por duket se pastrimi bëhet vetëm në një rreze të ngushte aty ku ka dhe njerëz.

“Ky vend që të ngjason me një shesh grumbullimi mbeturinash është bregu i liqenit më të madh në Ballkan e që ndodhet vetëm 3km larg qendrës së qytetit”, raporton korrespondenti i Top Channel, Ardi Hoti.

Top Channel