Serviset, eksperti: Kërkoni garanci me shkrim për pjesët e këmbimit

27/04/2018 12:13

Ne në përgjithësi priremi që t’i ҫojmë makinat për t’i riparuar tek serviset që njohim apo tek ato që na kanë rekomanduar të afërmit.

Jo gjithmonë, kemi një informacion nëse po e rregullojmë makinën tek një ekspert i mirëfilltë. Duke qënë se ka patur jo pak abuzime dhe raste dyshuese në këtë drejtim, duket se shteti ka vendosur të nisë kontrollet dhe të gjobisë të gjithë personat dhe bizneset që nuk plotësojnë kriteret. Erjon Xharo, ekspert automobilizmi ishte sot në “Wake Up”.

Top Channel