Shtirqja Një formë streçing i lehtë që të ndihmon të krijosh kontakt me trupin pasi ke qendruar pa lëvizur gjatë natës.

Në këto ditë të para pranevere gjendemi përballë dy problemeve. Nga njëra anë duhet të heqim 2-3 kile më tepër që kemi marrë në dimër dhe nga ana tjetër zgjimi në pranverë të jep pak dinamizëm.

Si ta zgjidhim? Ndoshta një herë të vetme zgjidhja mund të jetë e thjeshtë. Mjaftojnë vetëm 10 min gjimnastikë në mëngjes para se të çohesh nga shtrati. Ushtrime të vogla dhe të paktën mund të bëjnë vërtetë diferencën dhe të na ndihmojnë të nisim ditën në mënyrën e duhur dhe me plot energji.

FOTO GALERI
1/4
Shtirqja Një formë streçing i lehtë që të ndihmon të krijosh kontakt me trupin pasi ke qendruar pa lëvizur gjatë natës.

Top Channel