Policia Rrugore ndërmori një sërë kontrollesh, ku në qendër ishte transporti dhe siguria e mjeteve që përdoren për dërgimin e fëmijëve nëpër shkolla e kopshte.

Nga verifikimet dhe kontrollet e ushtruara nga Policia Rrugore e Tiranës janë konstatuar dhe proceduar administrativisht :

• 15 drejtues mjetesh të transportit të specializuar ( transport nxënësish) për mosperdorim të sistemeve të fiksimit dhe rripave të sigurisë.

• 10 drejtues motomjetesh për mospërdorim të kaskës mbrojtëse.

• 23 automjete për parkim të gabuar.

Në funksion të kontrolleve janë testuar për alkool 65 drejtues mjetesh të transportit të specializuar të cilët kanë rezultuar negativ.

Top Channel