Të sjellësh në jetë një foshnje është një mrekulli, dhe ne shqiptarët kemi një shprehje për të treguar lidhjen e ngushtë të nënës me fëmijën, “xhan prej xhani”.

Por shumë pak dimë se çfarë ndodh me trupin e femrës fill pas lindjes, pasi jemi fokusuar tek shtatzania dhe çfarë duhet për të patur një bebush të shëndetshëm.

FOTO GALERI
1/7
Ethet Duke patur parsysh që gjatë shtatzënisë ka dhe luhatje hormonesh, kjo vazhdon dhe pak pas lindjes. Djersitje, ethe afatshkurtra barkut

Top Channel