Vetting për politikanët, Doshi: Të hetohet jeta e luksit, e të shohin se si dalin

19/04/2018 12:23

Tom Doshi, i cili pak ditë më parë iu ndalua hyrja në SHBA, bashkë me familjen, ka kërkuar vetting për politikanët. Duke folur për gazetarët ai tha mjafton të hetohet shkollimi i fëmijëve, dhe jeta e luksit që bëjnë.

“Të fillojnë të hetohet që te shkollimi i fëmijëve, i kanë shkolluar të gjithë jashtë, ku janë të ardhurat e këtyre politikanëve, te vilat, makinat, jeta luksit që bëjnë dhe ta shohin se si dalin”, tha Doshi.

Top Channel